3 maanden

VOOR DE
GEBOORTE

Stempel drugsbaby

De moeder van Levi kan ondanks geboden hulp niet afkicken van de drugs.

Intake en onderzoek Jeugd- en Gezinsbescherming / JB Noord worden ingeschakeld

14 dagen oud

Achterstand

Stempel pleegzorg

Direct na zijn geboorte heeft Levi ontwenningsverschijnselen, waarvoor hij in het ziekenhuis wordt opgevangen. Omdat het thuis onveilig is voor een baby, wordt Levi uit huis geplaatst. Het pleeggezin is gescreend. Jeugd- en Gezinsbescherming / JB Noord houden toezicht.

1 maand oud

Contact
Jeugdzorg

Behandeling De pleegouders worden regelmatig bezocht door een ambulant hulpverlener pleegzorg. Ook spreekt Jeugd- en Gezinsbescherming/JB Noord met de biologische ouders van Levi en biedt hen behandeling aan. Het doel is om hen in het leven van Levi te houden, maar alleen als dat veilig is voor Levi.

3 jaar

Toekomst
beeld

Stempel vroiljike peuter

Stabiele basis Levi beschouwt zijn pleegouders als zijn familie. De pleegzorgwerker ondersteunt het pleeggezin en de biologische vader van Levi nog steeds. Die ziet hij inmiddels met enige regelmaat. Twee jaar geleden kickte zijn vader af – sindsdien is er een bezoekregeling. Levi is gek op hem en zijn vader vindt het fijn om er toch nog te kunnen zijn als een soort vader op afstand. De pleegzorgwerker helpt bij de ontmoetingen.